Ranska paita tuloksen

Discussion in 'Dating Advice' started by peliasutpaidat, Dec 5, 2017.

 1. peliasutpaidat

  peliasutpaidat New Member

  Everton vs Burnley eteenpäin: miekka tarkoittaa kolmea pistettä Kingman?

  Vuonna seitsemäs kierros 2017-18 kausi, Everton istuu Goodison lasten pelipaidat Park Stadium vastaan Burnley

  Everton epätoivoisesti tarvitse rikkoa Shadow

  1, Everton Home Sword viittaa 3 pistettä: ylempi liiga Everton kotona 2-1 voitti Bournemouth, loppuun liiga 3 tappiot, Kingmanin luokka paine on helpottanut. Kun toinen kierros Keski-Euroopan unionin Cup-yhtye, Everton karkotti vahvan RUF mutta 2-2 oli litistetty Kyproksen joukkue Apollo Limassol. Tässä palvelussa, Everton jatkaa pelaamista vastaan Burnley klo Goodison jalkapallo pelipaidat 2018 Park Stadium, [​IMG] ja Kingman tavoitteena on ottaa 3 pistettä kotona.

  Burnley on yläkerroksen kotona 0-0 War Flat Huddersfield, viimeiset 4 kierrosta niiden 1 voittaa 3 tasainen pitää lyömätön, joukkueen puolustus on hyvin vakaa. Burnley tärkein maali vahti Heaton ei vieläkään pysty taistelemaan, paavi jatkaa vartioimaan ovea, kun taas marny, Walters ja kaivot edelleen korkealla syrjään.

  2, Kingman tai fuzheng? Ylemmän liigan, korvaavan Everton teki 2 maalia auttaa 2-1 kääntyminen joukkue voittamaan Bournemouth. Koska Sandro ei sopeutua hyvin Premiership, Levin, joka oli päällä, ei saada hyvän Ranska paita tuloksen, ja Kingman voi olla pelannut pelin kanssa ensimmäisen Run Romney.

  3, Burnley Standard King Again? Uusi-Seelanti hyökkääjä, joka liittyi seuran tänä kesänä, on sijoitettiin 3 maalia joukkue. Onnettomuuden sattuessa, hän jatkaa dekutittaa jonka johtaja on Everton. Puu, jonka korkeus on 1,91-Meter, on vahva ja vastakkainasettelua kyky häiritä linja toffee.

  Kingman Brasilia jalkapallo pelipaidat (Everton Manager): "Jos voitamme midweek peli, ehkä me saada lisää luottamusta viikon loppuna liiga." Jazinka ja Michael Keane ovat saaneet suuren vaikutuksen meihin, mutta uskon, että voimme voittaa vaikeudet. "

  Kaksi puolta historiassa 107 vastakkainasettelua, Everton 46 voittaa 29 tasainen 32 negatiivinen, sijoitettiin 174 pallo menetti 156. Kaksi joukkuetta on vain voittanut 1 kertaa viimeisen 5 kohtaamisia Burnley. Burnley Last Beat Everton poissa kotoa 1976 vuotta.

  Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.
   

Share This Page