Uuden suhteen hoito

Discussion in 'Sex Advice' started by Juanes33, Mar 13, 2019.

 1. Juanes33

  Juanes33 New Member

  [​IMG]

  Naisten ja miesten tulisi pitää huolta itsestään ensin, ennen kuin he aloittavat suhteen ja huolehtivat sitten jostain toisesta.


  Usein käy, että kun jostain henkilöstä tulee sinulle erittäin tärkeä ja asetat heidät prioriteetiksi, he menettävät kiinnostuksensa ja jäät tyhjän päälle.


  He kyllästyvät ja alkavat etsimään seuraavaa saalistettavaa. Sukupuolella ei ole mitään merkitystä, miehet ja naiset kyllästyvät yhtälailla.


  Tässä muutamia vinkkejä, kuinka hoitaa suhdetta:


  1.Anna kaikkesi makuuhuoneessa.


  Ollaan rehellisiä, seksi on perusta kaikille hyville suhteille. Jos makuuhuoneen puolella alkaa kitsastelemaan, voi jo odottaa ongelmia horisontissa. Ja tämä pätee molempiin osapuoliin.


  Seksi on tapa osoittaa, kuinka paljon rakastat ja arvostat toista, ja kuinka toisen tyydytys on myös sinulle tärkeää.


  2. Älä muuta tapojasi, jotka saivat hänet kiinnostumaan sinusta alunperinkin.


  Hän kiinnostui sinusta juuri sellaisena kuin olit, kun ensi kertaa tapasitte. Useat ihmiset muuttavat tapojaan, kun suhde on vakiintunut, ja se saattaa muuttaa heitä myös ihmisinä.


  Hän ei kenties pidä kaikista ystävistäsi, ja kenties jotkut harrastuksesi vievät liian paljon aikaa yhteiseloltanne, mutta..


  Ystävistäsi ja harrastuksistasi luopuminen tekee sinusta tylsän. Ja vapaa-ajan viettotapojesi hiipuessa niin hiivut sinäkin. Yhtenä kauniina päivänä hän sanoo, että haluaa tapailla muitakin ihmisiä.


  3. Viettäkää aikaa ja tutustukaa toisiinne syvällisesti.


  Mitä enemmän haluat toisen panostavan uuteen suhteeseenne, sen enemmän haluat siitä itse irti. Se on itseään ruokkiva sykli.


  Mitä paremmin pystyt havaitsemaan hänen tunteensa, sitä läheisempiä teistä tulee. Se tekee kumppanillesi vaikeaksi katsella muita ihmisiä, koska hän tietää, etteivät he pysty henkisesti tyydyttämään häntä samalla tavalla.


  4. Tukekaa toisianne kaikissa elämänvaiheissa.


  Meillä kaikilla on harrastuksia ja tavoitteita ja me kaikki turhaudumme toisinaan uraelämässä.


  On paljon helpompaa käsitellä ongelmia, kun tiedämme, että elämässämme on joku, joka kannustaa ja rohkaisee meitä, ja joka saa meidät tuntemaan, että he ovat puolellamme tilanteesta huolimatta.


  Ystävämme eivät aina pysty antamaan meille tukea, jota tarvitsemme, mutta henkilö, joka todella rakastaa meitä tekee sen pyyteettömästi.


  On spesiaalia juhlia voitonhetkiä henkilön kanssa, joka uskoi meihin koko ajan.


  5. Luokaa unohtumattomia hetkiä yhdessä.


  Henkiset siteet ovat kuin liima, joka pitää pariskunnat yhdessä, ja yhteisten kokemusten tunneside auttaa tämän luomisessa.


  Yhdessä koetut voimakkaat tunteet voivat auttaa suhteen ylläpitämisessä. Lomat, elokuvien katseleminen yhdessä, lenkkeily, kokkaaminen jne.


  Nämä kokemukset voivat sisältää muistorikkaita ja voimakkaita tunteita, jotka te molemmat jaatte.


  Yhdessä kokien parisuhdekin syvenee. Etsi hauskoja seikkailuja, joita voitte toteuttaa yhdessä uuden kumppanisi kanssa, kuten vaikka retki huvipuistoon tai maastoratsastustunti.


  Löytäkää maailma yhdessä.
   

Share This Page